11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCopil de două luni, găsit mort în pătuţ

Copil de două luni, găsit mort în pătuţ

Poliţiştii doljeni spun că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă

O fetiţă de numai două luni a fost găsită decedată, ieri-dimineaţă, în pătuţul în care fusese lăsată de mama sa. Tragedia s-a petrecut în comuna doljeană Sadova, iar oamenii legii spun că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.
„În cursul acestei zile (ieri – n.r.), polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au fost sesizați cu privire la faptul că o fetiță de două luni a fost găsită decedată, în casa din Sadova, unde locuia împreună cu familia. Polițiștii au efectuat cercetarea locului faptei, iar din primele date s-a stabilit faptul că fetița ar fi fost lăsată să doarmă în pătuț, fiind apoi verificată de mama sa, în vârstă de 20 de ani, care a constat faptul că aceasta nu mai respira. În cauză, polițiștii desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă“, au precizat poliţiştii doljeni.
Medicul de familie din comuna Sadova, dr. Gindrovel Dumitra, a explicat pentru GdS că starea de sănătate a fetiţei era bună şi nu îşi explică ce s-a întâmplat. „Ieri (marţi – n.r.) am vorbit cu mama copilului, iar astăzi trebuia să se prezinte la cabinetul medical pentru administrarea unui vaccin. M-a surprins decesul bebeluşului de două luni. Aştept şi eu rezultatul autopsiei, în urma căreia se va stabili cauza decesului“, a precizat dr. Gindrovel Dumitra. Cel mai probabil, medicii legişti vor efectua autopsia în cursul zilei de astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS