Grupare specializată în furturi din locuințe, destructurată de poliție
Grupare specializată în furturi din locuințe, destructurată de poliție
Poliţiştii doljeni spun că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă

O fetiţă de numai două luni a fost găsită decedată, ieri-dimineaţă, în pătuţul în care fusese lăsată de mama sa. Tragedia s-a petrecut în comuna doljeană Sadova, iar oamenii legii spun că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.
„În cursul acestei zile (ieri – n.r.), polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au fost sesizați cu privire la faptul că o fetiță de două luni a fost găsită decedată, în casa din Sadova, unde locuia împreună cu familia. Polițiștii au efectuat cercetarea locului faptei, iar din primele date s-a stabilit faptul că fetița ar fi fost lăsată să doarmă în pătuț, fiind apoi verificată de mama sa, în vârstă de 20 de ani, care a constat faptul că aceasta nu mai respira. În cauză, polițiștii desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă“, au precizat poliţiştii doljeni.
Medicul de familie din comuna Sadova, dr. Gindrovel Dumitra, a explicat pentru GdS că starea de sănătate a fetiţei era bună şi nu îşi explică ce s-a întâmplat. „Ieri (marţi – n.r.) am vorbit cu mama copilului, iar astăzi trebuia să se prezinte la cabinetul medical pentru administrarea unui vaccin. M-a surprins decesul bebeluşului de două luni. Aştept şi eu rezultatul autopsiei, în urma căreia se va stabili cauza decesului“, a precizat dr. Gindrovel Dumitra. Cel mai probabil, medicii legişti vor efectua autopsia în cursul zilei de astăzi.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.