14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn bărbat dispărut din Slatina este căutat la groapa de gunoi a orașului

Un bărbat dispărut din Slatina este căutat la groapa de gunoi a orașului

Un bărbat, de 42 ani, din Slatina, dispărut în luna noiembrie a anului trecut, este căutat de polițiștii de la Investigații Criminale, verificându-se și informația că ar fi fost omorât.
Bărbatul, Gigel Crăciun, a dispărut de acasă la începutul lunii noiembrie 2018, pe 25 noiembrie fiind anunțată dispariția sa, de către familie, și la Poliție, a confirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu. Polițiștii ar fi început încă de atunci căutările, însă familia a revenit cu solicitări către oamenii legii, acuzând că cercetarea nu s-ar desfășura cu celeritate și informându-i pe polițiști că dețin informația că o persoană anume ar fi afirmat că l-ar fi omorât pe bărbat la groapa de gunoi a orașului, unde slătineanul dispărut își desfășura activitatea, colectând ambalaje.
„Nu este înregistrat dosar de omor la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, este un dosar de dispariție pentru victimă. Familia victimei a făcut o sesizare la poliție, auzind într-o anumită împrejurare că acea persoană ar fi afirmat că a omorât-o pe victimă. Se fac niște verificări prealabile, dar nimic mai mult, n-avem niciun indiciu cu privire la infracțiunea de omor. O simplă afirmație, care astăzi e făcută, mâine poate fi retrasă“, a declarat prim-procurorul parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța.
Deocamdată, la groapa de gunoi au ajuns anchetatorii, care marți, 15 ianuarie 2019, au efectuat căutări, fără să se impună și prezența procurorului. „Câtă vreme nu am cadrul procesual, nu pot să fac verificări. Doar dacă există indicii cu privire la infracțiunea de omor, în situația în care se găsește ceva la locul indicat, ne anunță și eu voi trimite un procuror la fața locului, dar deocamdată nu există niciun indiciu“, a mai precizat prim-procurorul Anca Anuța.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS