10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean atacat cu bâte şi săbii, în Rovine

Craiovean atacat cu bâte şi săbii, în Rovine

Autoturismul condus de craioveanul de 28 de ani a fost avariat de cei patru atacatori

Încă un atac armat a avut loc în municipiul Craiova, în cartierul Rovine. Dacă înainte de Crăciun un bărbat mascat a tras mai multe focuri de armă asupra a doi craioveni, ieri-dimineaţă agresorii au folosit bâte şi săbii. Incidentul a avut loc în jurul orei 9.00, pe Aleea Nicolae Iorga din cartierul Rovine. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, patru bărbaţi au atacat un craiovean de 28 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Mercedes. În mașină se aflau mama şi soţia bărbatului de 28 de ani.
„Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa loculul şi, din primele verificări efectuate, a rezultat că patru bărbaţi au agresat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, lovind, de asemenea, autovehiculul acestuia cu obiecte contondente. Poliţiştii au un cerc de bănuiţi şi efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a celor patru bărbaţi“, au precizat poliţiştii doljeni.


Mai exact, şoferul unui autoturism Audi înmatriculat în Marea Britanie a tamponat şi blocat Mercedesul condus de craioveanul de 28 de ani pe aleea Nicolae Iorga. Din Audi au coborat patru bărbaţi, care l-au atacat pe şofer sub privirile mamei şi soţiei acestuia. Atacatorii aveau feţele acoperite cu fulare şi erau înarmaţi cu bâte şi săbii.
Potrivit oamenilor legii, victima atacului nu a suferit leziuni grave şi nu a fost nevoie să fie transportată la spital. În schimb, bărbatul a mers la Secţia 4, unde a depus o plângere penală. Poliţiştii doljeni mai susţin că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Focuri de armă în Rovine

Un incident asemănător a avut loc tot în cartierul Rovine, pe data de 24 decembrie, când un bărbat mascat a tras mai multe focuri de armă asupra a doi craioveni. Oamenii legii au explicat atunci că unul din cei doi craioveni a fost rănit, însă a refuzat să fie transportat la spital. „Polițiștii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi tras mai multe focuri de armă asupra a doi bărbați, care se aflau într-o parcare din Craiova. În urma incidentului, unul dintre bărbați, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a fost rănit în zona brațului, acesta refuzând însă să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și uz de armă fără drept“, au explicat reprezentanții IPJ Dolj. Bărbatul atacat ar fi craioveanul Pavel Surdu, iar cel care a tras mai multe focuri cu un pistol avea fața acoperită. Poliţiştii doljeni au precizat că încă fac cercetări pentru a stabili identitatea atacatorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS