8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Fostul premier deplânge soarta unor investiţii blocate

Fostul premier deplânge soarta unor investiţii blocate

-

Fostul prim-ministru al României, deputatul de Gorj, Victor Ponta, a declarat ieri la Târgu Jiu că este nemulţumit de faptul că mai multe investiţii în infrastructură începute în mandatul său sunt blocate la această oră. Victor Ponta susţine că din 2016 lucrările sunt îngheţate la varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, care a avut alocate fonduri de 151 de milioane de lei. De asemenea, nici Stadionul Municipal nu este finalizat. Nici la Complexul Energetic Oltenia nu se întâmplă lucruri în favoarea companiei, a mai spus parlamentarul de Gorj. Potrivit lui Victor Ponta, autorităţile şi parlamentarii trebuie să se implice în modernizarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, preluată anul trecut de municipalitate. Astfel, trebuie găsite sursele de finanţare pentru reabilitarea imobilului în care în prezent plouă.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.