Petiţia online iniţiată pe site-ul de specialitate www.petitieonline.com cu scopul de a strânge semnături online pentru susţinerea echipei Pandurii Târgu Jiu s-a bucurat de un real succes încă din prima zi de la lansarea acesteia. Adresată în mod special târgujienilor şi gorjenilor, petiţia a fost semnată în mare parte de locuitorii municipiului Târgu Jiu, dar şi de suporteri ai echipei din celelalte oraşe ale judeţului Gorj. Au semnat în număr foarte mare târgujienii care îşi doresc să vadă cât mai repede echipa la un meci pe noul stadion Municipal, majoritatea precizând acest lucru în comentariile lor, dar şi locuitori din celelalte oraşe precum Rovinari, Motru, Novaci şi Cărbuneşti. Şi gorjeni plecaţi în alte oraşe din ţară, la studii majoritatea, sau la muncă, şi-au pus semnătura pe petiţia online de susţinere a echipei lor de suflet, foarte multe semnături venind de la gorjenii din Bucureşti, Craiova, Timişoara sau Severin, dar şi din alte oraşe. Nici gorjenii din diaspora nu lipsesc din lista publicată pe site-ul www.petitieonline.com, cei mai numeroşi suporteri din afara ţării fiind acum stabiliţi în Anglia şi Spania.

Cea mai populară petiţie

Petiţia „SUSŢINE PANDURII – ECHIPA ORAŞULUI TÂRGU JIU!“ a fost cea mai populară petiție a site-ului www.petitieonline.com după 24 de ore de la lansarea în online și la exact trei zile de la lansare, vineri seară, la ora 22.00, era cea mai populară petiție în statistica realizată de același site pentru șapte zile, deși nu trecuseră decât trei zile de la lansare. Duminică la prânz petiţia strânsese 854 de semnături. „Tuturor le mulţumim pentru susţinere şi pentru semnătura acordată pentru petiţia online şi le transmitem pe această cale că îi aşteptăm la meciurile echipei din acest an, în 2019 Pandurii urmând să revină pe propriul stadion după cum a precizat în aceste zile primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Vă aşteptăm în continuare să semnaţi petiţia online şi, de asemenea, să validaţi semnăturile în cazul în care nu aţi facut-o deja, acestea nefiind vizibile decât după validarea din adresa de email, conform termenilor şi condiţiilor afişate de site-ul www.petitieonline.com“, a declarat Monalisa Popescu, reprezentantul clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.