Bărbatul de 31 de ani a murit pe loc în urma accidentului de circulaţie
Bărbatul de 31 de ani a murit pe loc în urma accidentului de circulaţie

Un bărbat, de 31 de ani, din satul Smârdan, şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie violent, produs vineri seară, pe DJ 553A. Şoferul, care conducea un Opel Astra dinspre Ciupercenii Noi către Calafat, a murit pe loc în urma accidentului produs chiar de el.
„Un bărbat, de 31 de ani, din Smârdan, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe DJ 553 A, prin Smârdan, a lovit un cap de pod, a părăsit partea carosabilă și apoi a lovit un stâlp din beton. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care era singur în mașină la momentul producerii accidentului“, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
Poliţiştii doljeni mai spun că, cel mai probabil, cauza accidentului a fost viteza excesivă. Maşina scăpată de sub control s-a oprit după aproximativ 40 de metri după impactul cu capul de pod, după ce a retezat un stâlp de beton al reţelei de energie electrică.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că se fac „cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, urmând să stabilească cu exactitate în ce condiţii şi-a pierdut viaţa bărbatul.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.