Acasă Local Dolj Postul de manager de la SJU Craiova, scos la concurs

Postul de manager de la SJU Craiova, scos la concurs

-

În 2018, SJU Craiova a schimbat trei manageri

Spitalul Județean de Urgență Craiova are nevoie de manager. Postul a fost scos la concurs, iar probele urmează să aibă loc în perioada 17 ianuarie – 31 ianuarie 2019. În prezent, SJU Craiova, cea mai mare unitate medicală din Oltenia, este condusă de medicul chirurg Eugen Georgescu. Acesta a preluat conducerea unității medicale în luna octombrie a anului trecut, după ce Ministerul Sănătății a decis să îl înlocuiească pe dr. Alin Demetrian. În 2018, SJU Craiova a schimbat, în total, trei manageri.
Concursul pentru ocuparea postului de manager se desfășoară în două etape: etapa de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs, care va avea loc în data de 18.01.2019 și este eliminatorie, și etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management, care se va desfăşura pe baza temelor-cadru, în data de 28.01.2019, ora 10.00.
Termenul-limită de înscriere a candidaţilor este 17.01.2019, ora 14.00.

Care sunt condițiile

La concurs pot participa cei care întrunesc cumulativ următoarele condiţii: cunosc limba română, scris şi vorbit; sunt absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic; sunt absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii, ori sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii; au cel puţin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii; nu au fost condamnați pentru săvârşirea unei infracţiuni comise cu intenţie, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; sunt apți din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic); nu au împlinit vârsta standard de pensionare, conform legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Incendiu pe Dunăre produs de o barjă încărcată cu bauxită

Pompierii brăileni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs de o barjă încărcată cu bauxită. Barja circula pe Dunăre, și se afla între localitățile Chiscani și Tichilești.