23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Pregătiri pentru pichetări la CEO

Pregătiri pentru pichetări la CEO

-

Sindicatele de la Cariera Jilţ Sud sunt pregătite să protesteze de săptămâna viitoare. Este anunţul făcut de Ion Popescu, preşedintele Sindicatului Liber Jilţ Sud. Acesta a declarat că se aşteaptă următoarea şedinţă a Comisiei Mixte, din 8 decembrie. Se va vedea propunerea de buget din partea administraţiei Complexului Energetic Oltenia şi se va cunoaşte dacă vor exista fonduri pentru investiţii şi pentru creşteri salariale. Dacă sindicaliştii nu vor fi mulţumiţi de propuneri, atunci vor avea loc pichetări la sediul CEO şi la sediul Prefecturii Gorj. „Aşteptăm întâlnirea de pe 8 decembrie atunci când ni se va prezenta proiectul de Buget de Venituri şi Cheltuieli pe 2019. Acolo se va vedea foarte clar ce fonduri sunt pentru veniturile salariale, ce bani sunt pentru investiţii, respectiv pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă la Complexul Energetic Oltenia. Dacă nu vom fi mulţumiţi de cum arată bugetul pe anul viitor, atunci vom începe pichetări la sediul Complexului Energetic Oltenia şi la sediul Prefecturii Gorj. Vrem să atragem atenţia şi guvernului să se implice în găsirea de soluţii pentru plata certificatelor de CO2. Nu putem să fim lăsaţi singuri, când este vorba de o companie strategică“, a spus Ion Popescu, lider de sindicat la Cariera Jilţ Sud, din Complexul Energetic Oltenia.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.