Acasă Local Gorj Omul de afaceri care a murit urma să devină tată pentru...

Omul de afaceri care a murit urma să devină tată pentru a doua oară

-

Cătălin Guţu, de 33 de ani, omul de afaceri din comuna gorjeană Baia de Fier, care a decedat la sfârşitul săptămânii trecute într-un grav accident rutier la Bengeşti-Ciocadia, urma să devină tată pentru a doua oară. Bărbatul era patron al unei firme de transport şi deţinea mai multe tiruri. Maşina condusă de acesta s-a răsturnat la Bengeşti-Ciocadia. Şoferul a fost prins sub autoturismul care a ieşit de pe carosabil. Din nefericire, conducătorul auto nu a avut nicio şansă de supravieţuire. „Un tânăr din Baia de Fier a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, fiind prins sub autoturism. Se afla singur în mașină. Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă“, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj. Bărbatul a fost prins sub mașină, în urma accidentului. „ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Bengești, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci, un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, care au constatat că, în urma impactului, o persoană de sex masculin a rămas prinsă sub autovehicul și nu prezenta semne vitale. Bărbatul a fost scos, dar, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor de intervenție, nu s-a mai putut face nimic pentru viața acestuia“, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Urma să devină tată a doua oară

Cătălin Guțu, zis „Piciu“, era fiul fostei secretare a Primăriei Baia de Fier. Tânărul avea un copil și îl aștepta pe al doilea, soția sa fiind însărcinată. Tatăl lui Cătălin este profesor. Omul de afaceri îşi desfăşura activitatea în Baia de Fier, însă locuia la Târgu Jiu. În noaptea producerii accidentului rutier urma să revină la domiciliul din Târgu Jiu, însă nu a mai apucat. „Un băiat de nota 10. Mergea acasă, la Târgu Jiu, locuia la Târgu Jiu. El venea în fiecare zi aici, seara mergea acasă. Este băiatul fostei secretare de la primărie, dânsa a ieșit la pensie. Este o tragedie. Un băiat extraordinar. O familie extraordinară. E o pierdere pentru comuna noastră. Era un om activ, făcea și acte de caritate. Nu știu ce s-a întâmplat“, a spus primarul comunei Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu. Ieri, omul de afaceri a fost condus pe ultimul drum.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...