Acasă Local Dolj Topul Firmelor se organizează pentru al 25-lea an, la Craiova

Topul Firmelor se organizează pentru al 25-lea an, la Craiova

-

Firmele cu cele mai bune rezultate din judeţ vor fi premiate anul acesta, în cadrul unui eveniment care a devenit tradiţie pentru mediul local de afaceri, respectiv Topul Firmelor din județul Dolj, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Dolj. Cu o tradiție de 25 de ani, cele mai importante firme din Dolj vor fi premiate în cadrul Galei Topul Firmelor, la data de 23 noiembrie 2018, începând cu ora 16.00, la restaurantul Flora Events Craiova.
În clasamentul din acest an, structurat pe mai multe domenii și subdomenii de activitate, dar și pe clase de mărime, se regăsesc 2.340 de firme din totalul de 18.068 care au depus actele financiar-contabile pentru anul 2017, în județul Dolj. „Este cel mai important eveniment de business din județ și locul unde an de an se întâlnesc cele mai importante și performante societăți comerciale ale acestei regiuni“, informează CCI Dolj, printr-un comunicat de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Depistarea și tratarea cu succes a tumorilor maligne mamare

Oncologia mamară este unul dintre cele mai dinamice domenii ale medicinei. Numeroase studii în defășurare, medicamente noi, tehnologii moderne destinate radioterapiei, toate...