14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Campanie împotriva live-urilor la volan

Campanie împotriva live-urilor la volan

Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu a început o campanie împotriva live-urilor la volan. Conducătorii auto sunt avertizaţi prin panouri uriaşe asupra pericolelor la care se expun în momentul în care folosesc telefonul mobil în timp ce conduc maşina. Primul panou a fost montan la ieşire din municipiul Târgu Jiu, în zona Bârseşti. Vor fi amplasate panouri şi pe alte drumuri naţionale, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj. Drumarii şi poliţiştii atrag atenţia că în ultimul an numărul accidentelor rutiere cu victime este în creştere ca urmare a folosirii telefonului mobil de către conducătorii auto. Aceştia ajung să îşi piardă viaţa sau să pună în pericol viaţa celorlalți participanţi la traficul rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...