Acasă Local Dolj Pistoale şi cocaină, ridicate din locuința unui tânăr din Pielești

Pistoale şi cocaină, ridicate din locuința unui tânăr din Pielești

-

Polițiștii doljeni au descoperit, joi, în urma unei percheziții făcute la locuința unui tânăr din comuna Pielești, mai multe arme, muniție și cocaină. Fiind voba de droguri de mare risc, cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova.
Potrivit polițiștilor doljeni, armele și drogurile au fost descoperite în locuința unui tânăr de 26 de ani. „În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 5 Pieleşti şi o grupă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat o percheziţie domiciliară în comuna Pieleşti, la locuinţa unui tânăr de 26 de ani. În urma percheziţiei domiciliare, au fost depistate patru arme (pistoale) neletale, calibrul 9 mm, un pistol neletal, calibru 8 mm, 216 cartuşe neletale şi 15 bile din material plastic, transparent, ce conţineau o substanţă pulverulentă de culoare albă, respectiv cocaină“, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.
După primele verificări, oamenii legii au stabilit că armele și muniția au fost cumpărate din Bulgaria, în cursul lunii octombrie, şi introduse în România fără să fie declarate organelor vamale de control.
Armele, muniția și cocaina au fost ridicate și a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, contrabandă calificată și trafic de droguri.
Cercetările sunt continuate de un procuror DIICOT, care urmează să hotărască dacă dispune sau nu o măsură preventivă față de tânărul de 26 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Relaţiile cu străinătatea se pot solda cu afaceri bănoase, mai ales dacă i-aţi cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastră. Sănătatea este...

Bancul zilei

Un afacerist merge, într-o seară, într-un bar. Agaţă o tipă şi merge cu ea într-un motel. De dimineaţă, înainte să plece, îi...

Orașul Tismana va beneficia de o rețea de gaze naturale

Primăria orașului Tismana a semnat contractul pentru introducerea rețelei de gaze în localitate. Licitația publică pentru desemnarea distribuitorului de gaze naturale pe...