Acasă Local Dolj Drifturi pe gazonul proaspăt însămânțat la Hanul Doctorului

Drifturi pe gazonul proaspăt însămânțat la Hanul Doctorului

-

Amatorii de senzații tari au confundat un parc din Craiova cu o pistă de drifturi. Aceștia au „călcat“ în noaptea de miercuri spre joi (10 spre 11 octombrie) Parcul de la Hanul Doctorului, parc aflat pe ultima sută de metri, în faza de reabilitare. Aici, cu motoarele turate, șoferii au făcut drifturi pe terenul proaspăt însămânțat cu gazon. Fapta a fost descoperită în dimineața zilei de joi, când angajații care lucrează la amenajarea parcului și reprezentanții Primăriei Craiova au mers să continue lucrările de amenajare. „Merg în fiecare dimineață să supraveghez lucrările în Parcul de la Hanul Doctorului. S-a făcut însămânțarea gazonului și se lucrează la ultimele modernizări în această zonă. Nu mi-a venit să cred când am văzut chiar în mijlocul terenului recent însămânțat și unde încep să apară primele fire de gazon, urmele lăsate de mașini. Este clar că aici, în timpul nopții, s-au făcut drifturi. Nu știu dacă au fost mai multe autoturisme sau unul singur. Cert este că cel care a făcut asta a intrat pe aleile parcului și s-a distrat, distrugând zona gazonului. Intrarea parcului nu era blocată fiindcă nu ne-am gândit că se va întâmpla acest lucru. Muncitorii noștri udă cu apă din cisternă, este o muncă asiduă, fiindcă vrem să redăm cetățenilor orașului acest frumos parc, iar alții distrug. Am verificat camerele de luat vederi din cel mai apropiat PECO, dar nu am descoperit nimic. Noi încă nu ne-am instalat camere sau o barieră, erau montate doar niște jaloane. Primele măsuri au fost să așezăm la intrarea pe alei niște jardiniere care sunt mai greu de înlăturat“, afirmă Delia Ciucă, directorul Direcției Servicii Publice din cadrul Primăriei Craiova.
De precizat că autoritățile și-au propus să reamenajeze zona de agrement de la Hanul Doctorului și să o redea publicului. Lucrările au început în primăvară, în luna aprilie, și la acest moment este un proiect care se apropie de finalizare, iar în această toamnă, craiovenii vor beneficia de încă un parc. Proiectul a fost demarat de administrația locală craioveană, iar lucrările se fac cu angajați ai regiilor și serviciilor subordonate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...