Acasă Local Dolj Primăria „sacrifică“ un muncitor de la stadion pentru un șofer la „Maria...

Primăria „sacrifică“ un muncitor de la stadion pentru un șofer la „Maria Tănase“

-

În ședința de joi a Consiliului Local (CL) Craiova va fi propusă spre aprobare o nouă modificare a organigramei şi statului de funcţii ale aparatului de specialitate al primarului, pentru anul 2018, după cea de luna trecută. În august, numărul posturilor din cadrul Primăriei Craiova a crescut de la 614 la 615, cifra maximă pentru acest an, pentru că a fost nevoie de înființarea unei funcții contractuale de execuție vacante de psiholog specialist în cadrul Serviciului Autoritate Tutelară. Mutarea s-a făcut însă prin desființarea unui post contractual vacant de casier în cadrul Serviciului Administrare și Exploatare Stadion.
Modificarea organigramei şi statului de funcţii, supusă la vot joi, are la bază solicitarea Ansamblului Folcloric „Maria Tănase“, de suplimentare a posturilor din cadrul instituției, cu un post de șofer. Ansamblul motivează în raportul depus la primărie că mai are nevoie de un șofer pentru că a achiziţionat un microbuz cu remorcă (pentru recuzită), care va fi folosit pentru deplasarea la spectacole. „Prin modificarea statului de funcţii, instituţia se încadrează în bugetul de venituri şi cheltuieli aprobat“, susține Ansamblul Folcloric „Maria Tănase“. Instituția are în organigramă 61 de posturi, dintre care 57 ocupate și patru vacante. „Postul solicitat va fi repartizat în cadrul Compartimentului administrativ sonorizare, unde vor fi cuprinse patru posturi, pe lângă cele trei avute anterior“, mai menționează instituția. Pentru a da însă curs solicitării Ansamblului și pentru a se încadra și în numărul maxim de posturi comunicat de Instituția Prefectului județului Dolj, primăria umblă tot la personalul de la stadion și desființează funcția contractuală de muncitor calificat, treapta profesională II, din cadrul Serviciului Administrare și Exploatare Stadion.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește vineri, 25 octombrie, ora 17.30, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumelor „De la...