6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimul accident mortal pe centura ocolitoare a Caracalului

Primul accident mortal pe centura ocolitoare a Caracalului

Un tânăr în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața, joi-dimineață, pe șoseaua care ocolește municipiul Caracal, după ce a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind frontal un tir.
Accidentul a avut loc pe DN 6, varianta ocolitoare a oraşului Caracal, șoferul unui autoturism intrând pe contrasens și lovindu-se frontal cu un cap tractor condus regulamentar de un șofer în vârstă de 50 de ani. Șoferul autoturismului, un bărbat de 30 ani, din Caracal, a murit pe loc.
Bărbatul, Andrei Cioroianu, era director zonal de vânzări la o companie din București (ALCEDO) și se îndrepta de la Caracal spre Craiova. „Ce să vă spun, un băiat tânăr, lucra la ALCEDO. Am înțeles de la poliție că a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un cap tractor. Îmi pare rău, l-am cunoscut și eu. Chiar acum trei săptămâni, cred, a avut căsătoria. Și eu sunt dat peste cap, când am auzit. Chiar eram în zonă, acolo, nu știam de ce este traficul greoi“, a declarat viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu.
Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt cercetează accidentul, bărbatul aflându-se în drum spre serviciu, ceea ce i-a determinat pe inspectorii de muncă să înregistreze evenimentul ca accident de muncă.
Este de menționat faptul că din luna mai, de când centura ocolitoare a fost dată în folosință, s-au înregistrat nouă evenimente rutiere, cel mai grav fiind cel de joi-dimineață. Alte cinci accidente s-au soldat cu răniți, în timp ce trei evenimente au avut ca efect producerea de pagube materiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS