Acasă Local Dolj A murit după ce a intrat cu maşina într-un tir

A murit după ce a intrat cu maşina într-un tir

-

Un bărbat de 62 de ani, din Craiova, şi-a pierdut viaţa, joi după-amiază, într-un accident rutier provocat de el, pe DN 65, la ieşirea din Pieleşti. Bărbatul conducea o maşină marca Volkswagen, dinspre Craiova către Balş, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin un tir, înmatriculat în Prahova. Autocamionul era condus de un bărbat de 66 de ani. La locul accidentului s-au deplasat medici şi poliţişti, iar şoferul maşinii a fost resuscitat minute în şir, însă, din cauza loviturilor extrem de puternice, şoferul nu a supravieţuit. Acesta se afla singur în maşină. În urma impactului, maşina pe care o conducea a fost avariată total.
Circulaţia rutieră a fost blocată mai bine de o oră pe ambele sensuri de mers ale DN 65. În jurul orei 18.00, circulaţia a fost reluată.
De la începutul acestei luni, încă doi bărbaţi au murit tot pe DN 65, în apropiere de Pieleşti. Pe 8 septembrie, un bărbat de 76 de ani, din comuna doljeană Pielești, și-a pierdut viața, după ce un craiovean de 30 de ani, care conducea un autoturism Opel pe DN 65, la ieșire din comuna Pielești, către Balș, l-a lovit în timp ce mergea pe bicicletă. De asemenea, pe 9 septembrie, un bărbat, de 56 de ani, cetăţean turc, a murit accidentat de o maşină marca Range Rover, pe acelaşi drum, la limita județelor Olt și Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a atacat fiul cu o secure

Un bărbat de 47 de ani din Bistrița-Năsăud și-a agresat fiul cu o secure. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a ajuns la spital, iar tatăl riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile. În plus, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

Care sunt beneficiile chefirului în combaterea colesterolului

Conform unui studiu medical realizat în 2017, s-a observat o scădere „semnificativă” a nivelului colesterolului, în cazul unui grup-țintă de persoane care consumau câte patru porții de chefir pe zi, comparativ cu alt grup-țintă, de consumatori de lapte simplu, în aceeași cantitate. Persoanele care consumă regulat chefir au un nivel scăzut al colesterolului.