22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA murit după ce a intrat cu maşina într-un tir

A murit după ce a intrat cu maşina într-un tir

Un bărbat de 62 de ani, din Craiova, şi-a pierdut viaţa, joi după-amiază, într-un accident rutier provocat de el, pe DN 65, la ieşirea din Pieleşti. Bărbatul conducea o maşină marca Volkswagen, dinspre Craiova către Balş, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin un tir, înmatriculat în Prahova. Autocamionul era condus de un bărbat de 66 de ani. La locul accidentului s-au deplasat medici şi poliţişti, iar şoferul maşinii a fost resuscitat minute în şir, însă, din cauza loviturilor extrem de puternice, şoferul nu a supravieţuit. Acesta se afla singur în maşină. În urma impactului, maşina pe care o conducea a fost avariată total.
Circulaţia rutieră a fost blocată mai bine de o oră pe ambele sensuri de mers ale DN 65. În jurul orei 18.00, circulaţia a fost reluată.
De la începutul acestei luni, încă doi bărbaţi au murit tot pe DN 65, în apropiere de Pieleşti. Pe 8 septembrie, un bărbat de 76 de ani, din comuna doljeană Pielești, și-a pierdut viața, după ce un craiovean de 30 de ani, care conducea un autoturism Opel pe DN 65, la ieșire din comuna Pielești, către Balș, l-a lovit în timp ce mergea pe bicicletă. De asemenea, pe 9 septembrie, un bărbat, de 56 de ani, cetăţean turc, a murit accidentat de o maşină marca Range Rover, pe acelaşi drum, la limita județelor Olt și Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS