Medicii au încercat aproape o oră să resusciteze victima, însă nu au reușit să-i salveze viața (FOTO: Claudiu Tudor)

O craioveancă de 44 de ani și-a pierdut viața, ieri după-amiază, în urma unui accident violent de circulație produs pe strada Râului din municipiu. După primele verificări, polițiștii de la rutieră au stabilit că victima a traversat strada neregulamentar și a fost lovită în plin de un autoturism.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, o tânără de 26 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism Ford pe strada Râului, în apropierea intersecției cu strada Drăgășani, a lovit în plin o femeie de 44 de ani, care a traversat strada printr-un loc nepermis și fără să se asigure. Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului o ambulanță SMURD, însă medicii nu au reușit să salveze viața femeii, deși au încercat să o resusciteze aproape o oră. Oamenii legii au precizat că șoferița de 26 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Potrivit procedurilor, polițiștii de la rutieră au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să stabilească exact în ce condiții s-a produs accidentul de circulație.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.