22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE Tânăr înjunghiat lângă Parcul „Romanescu“. Agresorul a fost identificat, însă nu a fost prins

UPDATE Tânăr înjunghiat lângă Parcul „Romanescu“. Agresorul a fost identificat, însă nu a fost prins

UPDATE 11:40: Potrivit poliţiştilor doljeni, a fost identificat un tânăr de 17 ani, din Craiova, bănuit că el ar fi fost cel care a agresat persoana vătămată. În continuare sunt efectuate cercetări în vederea depistării acestuia, întrucat se sustrage cercetărilor.

Un tânăr a fost înjunghiat în spate, joi seară, de un bărbat cu care a intrat într-o altercaţie în zona Parcului „Romanescu“ din Craiova. Potrivit primelor informaţii, victima a fost transportată cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Între victimă şi agresor a fost un conflict spontan în faţa Cofetăriei Parc. Agresorul a scos un cuţit şi a aplicat o lovitură în spatele victimei, potrivit IPJ Dolj. Victima este un tânăr de 18 ani, din Craiova. Poliţiştii de la Secţia 2 fac cercetări pentru identificarea autorului şi tragerea lui la răspundere penală pentru lovire sau alte violenţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS