16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi bulgari s-au răsturnat cu tirul la Găneasa

Doi bulgari s-au răsturnat cu tirul la Găneasa

Doi cetăţeni bulgari, de 39, respectiv 45 de ani, au fost răniţi, ieri, după ce tirul în care se aflau s-a răsturnat pe Drumul European 574, în localitatea olteană Găneasa.
Tirul era încărcat cu încălţăminte şi circula pe direcţia Craiova-Slatina, iar într-o curbă periculoasă a căzut de pe o pasarelă. La sosirea echipajelor, autocamionul a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat pe o parte, iar pasagerul din dreapta era încarcerat. Pentru extragerea pacientului, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, accesul către victimă fiind îngreunat de poziția în care se afla tirul și materialele aflate în cabina acestuia.
Bărbatul de 45 de ani, cetățean bulgar, a fost conștient pe tot parcursul intervenției și prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, fractură deschisă la glezna stângă, suspiciune de fractură la antebrațul drept şi excoriații la membrele inferioare. De asemenea, şoferul autocamionului, de 39 de ani prezenta traumatism cranio-facial și excoriații la nivelul piciorului drept. Ambele victime au fost transportate la UPU Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS