Acasă Local Gorj O nouă organigramă pentru CEO

O nouă organigramă pentru CEO

-

Conducerea Complexului Energetic Oltenia lucrează la finalizarea noii organigrame a companiei. De mai mulţi ani se spune că este vorba de o organigramă stufoasă, cu un număr mare de şefi. În trecut au mai fost modificate organigramele şi a fost redus numărul de şefi şi de directori. Cu toate acestea, în timp, numărul celor cu funcţii de conducere a crescut din nou, ca urmare a angajărilor sau a promovărilor pe diferite criterii, unele mai puţin transparente. De data aceasta, administraţia Complexului Energetic Oltenia intenţionează şi o redistribuire a personalului către sectoarele deficitare. Noua organigramă ar trebui să fie disponibilă până pe 1 septembrie şi să fie aplicată de luna viitoare sau din octombrie în subunităţile Direcţiei Miniere, precum şi la Sucursalele Electrocentrale de la Turceni, Rovinari, Işalniţa şi Craiova II.
Liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia au sesizat în repetate rânduri că sunt prea mulţi şefi la nivelul executivului companiei. Este vorba de nu mai puţin de şase sedii pe care CEO le are în Târgu Jiu, unde se află şefi, directori şi personal administrativ. Se încearcă redimensionarea organigramei, în funcţie de nevoile din teritoriu ale sucursalelor electrocentrale şi ale carierelor miniere. „Până la 1 septembrie va fi gata noua organigramă a Complexului Enegetic Oltenia şi va deveni funcţională. Şefii de subunităţi vor căpăta o mai mare responsabilitate şi vor avea şi resurse financiare la dispoziţie pentru a nu mai reclama că nu au bani să deruleze anumite activităţi curente. Va fi o organigramă flexibilă, care va intra în vigoare din această toamnă“, a declarat Ion Ruşeţ, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus,...