Acasă Local Un şofer a agresat doi agenţi de poliţie

Un şofer a agresat doi agenţi de poliţie

-

Un poliţist din Vâlcea a fost transportat la spital după ce a fost agresat de un bărbat pe care îl urmărea, pentru prinderea acestuia fiind tras şi un foc de armă în plan vertical, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean.
Un echipaj din cadrul Poliţiei Călimăneşti, aflându-se marţi noaptea noapte în patrulare pe raza oraşului, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, pentru control. În momentul în care cei doi politiști s-au apropiat de autoturism, acesta a demarat în trombă, oamenii legii pornind în urmărirea lui. Şoferul a intrat cu maşina în curtea unei locuinţe, după care a venit la echipajul de poliţie, adresând cuvinte şi expresii jignitoare agenţilor de poliţie. Unul dintre poliţişti i-a cerut documentele de identitate, dar bărbatul l-a apucat de gât, izbindu-l de gard. Cel de al doilea agent de poliţie a procedat la somarea persoanei şi la executarea unui foc de avertisment în plan vertical. Persoana bănuită a fugit, oamenii legii pornind în urmărirea lui. În momentul în care a fost prins, l-a lovit pe unul dintre poliţiştii cu piciorul, acesta fiind transportat la spital, dar nu este în stare gravă. La faţa locului s-au strâns mai multe persoane, fiind necesară intervenţia mascaţilor şi a altor poliţişti care au aplanat conflictul. Bărbatul care a provocat tot scandalul are 27 de ani şi acum este audiat. Pe numele său s-a întocmit dosar penal pentru ultraj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus,...