20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Baschetul-spectacol revine la Târgu Jiu

Baschetul-spectacol revine la Târgu Jiu

-

Finalele Campionatului naţional de stretball 3×3 vor avea loc mulţi ani de acum înainte la Târgu Jiu. Reprezentanţii Federaţiei Române de Baschet au fost mulţumiţi de modul în care autorităţile s-au implicat în organizarea evenimentului şi au promis că vor alege municipiul şi pentru finalele din următorii ani. Marcel Romanescu, edilul municipiului Târgu Jiu, a declarat că finalele au fost organizate de specialişti în domeniu, iar acest lucru s-a văzut. Şi alte etape ale campionatului ar putea fi găzduite de Târgu Jiu, respectiv de Sala Sporturilor, a mai spus primarul Romanescu. „Oraşul Târgu Jiu a fost capitala sportului românesc. Orașul nostru a fost gazda unui eveniment sportiv de importanță națională – finala primului Campionat Național de Baschet 3×3. Mă bucură faptul că târgujienii au apreciat spectacolul sportiv ce s-a desfășurat în centrul municipiului și au venit în număr mare pentru a urmări meciurile. Vreau să le mulțumesc participanților pentru spectacolul oferit, dar și celor care au pus umărul la organizarea finalei. Succesul de care s-a bucurat acest eveniment mă determină să fac demersurile necesare pentru organizarea și a altor spectacole sportive asemănătoare, mai ales că publicul, în cea mai mare parte, a fost tânăr“, a declarat Marcel Romanescu.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.