20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Trei victime din trei accidente rutiere

Trei victime din trei accidente rutiere

-

Un bărbat, de 34 de ani, din satul Gemeni, comuna Dârvari, județul Mehedinţi, în timp ce conducea, marți, un autoturism pe DJ 562 A, în satul Gemeni, din direcţia Gemeni – Dârvari, a acroşat o persoană de sex feminin, din aceeași localitate, ce se angajase în traversarea neregulamentară a drumului judeţean. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului ce a fost transportat la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru acordare de îngrijiri medicale.
Tot marți, un bărbat, de 35 de ani, din comuna Pătulele, județul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Coșbuc, ajuns la intersecția cu strada Mareșal Averescu, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire“, a pătruns în intersecție și nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat, de 39 de ani, din Drobeta Turnu Severin. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a celui de-al doilea conducător auto care a fost transportat la Spitalul Județean Drobeta Turnu Severin pentru acordare de îngrijiri medicale.
Un bărbat, de 32 de ani, din județul Gorj, în timp ce conducea, marți, un autoturism pe strada Dimitrie Grecescu din Drobeta Turnu Severin, ajuns la intersecția cu strada Adrian, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire“, a pătruns în intersecție și nu a acordat prioritate e trecere unui alt autoturism condus regulamentar de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 42 de ani, din municipiu. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru acordare de îngrijiri medicale.
Potrivit IPJ Mehedinţi, conducătorii auto posedau permise de conducere corespunzătoare categoriei vehiculelor conduse şi nu se aflau sub influenţa alcoolului. În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.