22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Centrul canin din Târgu Jiu nu poate fi realizat din cauza lipsei...

Centrul canin din Târgu Jiu nu poate fi realizat din cauza lipsei PUZ-ului

-

Problema câinilor comunitari încă nu are soluţii la Târgu Jiu. Centrul canin nu poate fi încă mutat din zona de sud pe strada Carierei, la marginea municipiului. În ciuda faptului că aleşii locali au aprobat finanţarea necesară pentru construirea unui nou centru, încă se lucrează la documentaţia necesară pentru realizarea transferului. Este nevoie de un Plan de Urbanism Zonal. Numai după elaborarea documentului respectiv se va putea trece la amenajarea adăpostului pentru animalele fără stăpân. Se speră ca în acest an să se treacă la executarea lucrărilor.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.