10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Program prelungit de lucru la Serviciul de Paşapoarte Gorj

Program prelungit de lucru la Serviciul de Paşapoarte Gorj

Serviciul de Paşapoarte Simple Gorj şi-a prelungit programul de lucru. Funcţionarii vor rămâne la program în intervalul 08.30-18.30, până pe 31 august. Decizia a fost luată de conducerea Serviciului, ca urmare a numărului mare de solicitări de eliberare de paşapoarte simple şi electronice.
Valeriu Surupăceanu a spus că un paşaport temporar se va elibera în acelaşi termen ca şi cel electronic, respectiv 14 zile. În plus, paşaportul simplu va fi eliberat în trei zile doar dacă va exista o urgenţă motivată. Situaţiile în acest caz sunt prevăzute de lege. Valeriu Surupăceanu a mai spus că este foarte important ca toți cetăţenii să îşi facă programările online pentru a scurta din timpii de aşteptare şi pentru a evita aglomeraţia de la ghişee. Numai săptămâna trecută au fost înregistrate peste 120 de cereri pe zi. Cele mai aglomerate zile la Serviciul de Paşapoarte Gorj sunt luni, marţi şi miercuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...