Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat de 57 de ani, din comuna Hinova, județul Mehedinți, bănuit de braconaj cinegetic, respectiv nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Astfel, au fost descoperite 125 de cartușe, două arme letale confecționate artizanal deținute ilegal, o matriță pentru turnarea proiectilelor unice, aproximativ 2 kg de proiectile tip alice și mai multe componente metalice de arme. De asemenea, polițiștii au identificat un laptop, o unitate de calculator și două stick-uri de memorie.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj, respectiv nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.