18.8 C
Craiova
marți, 4 august, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Accidente rutiere cu răniți, în Gorj și Mehedinți

Accidente rutiere cu răniți, în Gorj și Mehedinți

Pompierii din cadrul ISU Gorj au fost solicitați să intervină sâmbătă la un accident rutier produs pe raza localităţii Drăguțești (Gorj), în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat. La fața locului s-a deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu și un echipaj din cadrul SAJ Gorj, care au constatat faptul că în urma impactului a rezultat o victimă de sex masculin, de 50 de ani, care era conștientă și nu era încarcerată. Bărbatul rănit a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Târgu Jiu.
Un alt accident, în care au fost implicate patru autoturisme, a avut loc, duminică dimineață, pe DN 6, în dreptul localității Gura Văii (Mehedinți).
În urma accidentului, cinci persoane – doi adulți și trei minori – au fost evaluate medical de către echipajele SMURD și SAJ. Două dintre acestea, o fetiță de 12 ani și o altă persoană, au fost rănite ușor și transportate la spital. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la cele patru autoturisme implicate în accident. Din primele cercetări ale polițiștilor mehedințeni, cauza se pare că ar fi fost nepăstrarea distanței regulamentare de mers.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Aproape 200 de cadre medicale, confirmate cu COVID-19 la...

Şase focare de coronavirus sunt active în...

ȘTIRI GdS

Tramvaiele Craiovei vin din Ucraina

Aşa arată unele modele de tramvaie produse de firma ucraineană Tatra-Yug.

S-a lansat licitaţia pentru lotul de 30 de autobuze...

Primăria Craiova a lansat licitaţia pentru lotul de 30 de autobuze electrice, cu lungimea de circa 12 metri. Contractul presupune şi achiziţia a 30 de staţii de încărcare lentă şi 7 staţii de încărcare rapidă.
00:03:15

Proteste la primăria Moţăţei: Unde este islazul comunal?

Zeci de ciobani din Moţăţei s-au adunat, ieri de dimineaţă, în curtea primăriei. Oamenii sunt revoltaţi pentru că nu au unde să...

Tânăr de 17 ani, găsit înecat într-un ștrand din...

Un tânăr de 17 ani, din Brădești, a fost găsit înecat, luni, într-un ștrand din localitatea doljeană Ișalnița.  Potrivit...

Terasele rămân deschise în Râmnicu Vâlcea și după ora...

Municipalitatea din Râmnicu Vâlcea sprijină sectorul HoReCa de la nivel local şi nu impune închiderea teraselor la ora 23.00.

Râmnicu Vâlcea: Noua stație de taxiuri în zona Cina

Noua staţie de taximetre din zona ”Cina” se va amenaja respectând doleanţele taximetriştilor, potrivit municipalității din Râmnicu Vâlcea.