17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Accidente rutiere cu răniți, în Gorj și Mehedinți

Accidente rutiere cu răniți, în Gorj și Mehedinți

-

Pompierii din cadrul ISU Gorj au fost solicitați să intervină sâmbătă la un accident rutier produs pe raza localităţii Drăguțești (Gorj), în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat. La fața locului s-a deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu și un echipaj din cadrul SAJ Gorj, care au constatat faptul că în urma impactului a rezultat o victimă de sex masculin, de 50 de ani, care era conștientă și nu era încarcerată. Bărbatul rănit a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Târgu Jiu.
Un alt accident, în care au fost implicate patru autoturisme, a avut loc, duminică dimineață, pe DN 6, în dreptul localității Gura Văii (Mehedinți).
În urma accidentului, cinci persoane – doi adulți și trei minori – au fost evaluate medical de către echipajele SMURD și SAJ. Două dintre acestea, o fetiță de 12 ani și o altă persoană, au fost rănite ușor și transportate la spital. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la cele patru autoturisme implicate în accident. Din primele cercetări ale polițiștilor mehedințeni, cauza se pare că ar fi fost nepăstrarea distanței regulamentare de mers.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.