Suma de 1.600.000 de lei a fost alocată Consiliului Județean Mehedinți, din Fondul de Intervenție al Guvernului, Consiliului Județean Mehedinți pentru refacerea unor drumuri afectate de calamități, în prima parte a anului 2018.
În urma evaluărilor efectuate de comisia de specialitate întrunită prin Ordinul Prefectului Județului, s-a constatat că pe DJ 606B, în satele Corzu, Bâcleș și Podu Grosului, din comuna Bâcleș și pe DJ 607B, în satul Breznița Ocol, comuna Breznița Ocol, fenomenele hidrometeorologice au dus la producerea unor alunecări de teren care au afectat carosabilul. Președintele CJ Mehedinți a dispus ca în perioada următoare să înceapă procedurile pentru refacerea celor trei porțiuni de drumuri județene afectate, astfel încât locuitorii și participanții la trafic să nu aibă de suferit.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.