Acasă Local Gorj Un piroman terorizează locatarii unui bloc din Târgu Jiu

Un piroman terorizează locatarii unui bloc din Târgu Jiu

-

Un bărbat rămas deocamdată necunoscut a incendiat uşile mai multor apartamente dintr-un bloc din Târgu Jiu. Unul dintre proprietarii care a căzut victimă piromanului are şi dovezi în acest sens. Omul are o cameră de luat vederi la intrarea în locuinţă, iar imaginile ar putea să îi ajute pe poliţişti să îl găsească pe vinovat.
Primul incendiu a fost înregistrat în luna aprilie, iar oamenii au considerat că a fost vorba despre un caz izolat. În realitate nu a fost aşa, iar duminică dimineață, cel care şi-a făcut un obicei, se pare, din a pune foc a reapărut în faţa uşii acestui proprietar.
Constantin Dungaciu, locatar păgubit, a spus că a văzut cum bărbatul, îmbrăcat cu un hanorac şi având gluga pe cap, a venit cu o cutie pe care a aprins-o şi a plasat-o lângă uşă. Recent, în zonă a fost incendiată şi o maşină.
„Nu ne putem da seama ce se întâmplă. Vecinii nu sunt în conflict unii cu alţii. Sunt foarte speriaţi, a dat foc la o uşă de lemn. Dacă nu se trezea vecinul putea să ardă în casă ca şobolanul, aici la fel, dacă nu cobora un vecin să îl stingă, ardeau contoarele“, a precizat Cristian Tudor, locatar.
Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere au ajuns acum la poliţie. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS