Un bărbat de 32 de ani, din comuna olteană Rotunda, a ajuns ieri după- amiază la Unitatea de Primiri Urgenţe Slatina, după ce a intrat cu autocamionul pe care-l conducea în altul. Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță au intervenit şi au reuşit să-l scoată pe şoferul rămas blocat în autoturism. Accidentul a avut loc pe DN 64, în localitatea Pleşoiu. Pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie pentru extragerea victimei. Bărbatul, care a fost conștient și cooperant pe timpul intervenției, a fost preluat de echipajul SAJ. Acesta a fost transportat, conștient, cu traumatism la membrul inferior drept, la UPU Slatina. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că șoferul de 32 de ani nu a păstrat distanța regulamentară față de autocamionul din fața sa, intrând în coliziune cu acesta.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.