Polițiștii mehedințeni au surprins, în noaptea de duminică spre luni, în flagrant o femeie, de 54 de ani, din comuna Hinova, județul Mehedinți, în timp ce transporta pe DN56A, în localitate, cu un autoturism, o armă letală deținută legal de către soțul acesteia. Arma avea montată o lunetă cu termoviziune în valoare de aproximativ 10.000 de dolari.
La scurt timp, pe aceeași arteră de drum, într-un alt autoturim, au fost identificați doi bărbați, dintre care unul fiind soțul persoanei de sex feminin, ocazie cu care în portbagajul autoturismului a fost găsit un porc mistreț împușcat.
Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au pus, ieri, în executare patru mandate de percheziții domiciliare pe raza localităților Livezile, Hinova și Drobeta Turnu Severin. Au fost descoperite elemente de muniție deținute ilegal, piese componente pentru fabricarea mai multor puști, două batoane de exploziv cu capse detonate și dispozitiv electric de inițiere, patru țevi de armă deținute ilegal și trei arme confecționate artizanal. Cercetările sunt continuate în cauză pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.