Acasă Local Doljean implicat într-un accident pe centura municipiului Caracal

Doljean implicat într-un accident pe centura municipiului Caracal

-

O autoutilitară condusă de un tânăr, de 26 de ani, din Dăbuleni, județul Dolj, aflat la volanul unei autoutilitare s-a răsturnat, joi, pe centura Caracalului, după ce nu a acordat prioritate de pătrundere pe un drum județean unui alt autovehicul și a provocat o tamponare. „Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 26 de ani, conducătorul unei autoutilitare, nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate la pătrunderea de pe DJ 542 pe Varianta Ocolitoare 6G Caracal, provocând o tamponare. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei. De asemenea, polițiștii rutieri au dispus suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pe o perioadă de 60 de zile“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum vor tinerii craioveni să cucerească Luna

În acest week-end, la Craiova a avut loc „Space Apps Challenge 2019”, hackathon-ul organizat anual sub patronajul NASA, Agenţia Spaţială Americană. A doua ediţie...

Poliţist arestat la domiciliu

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât să prelungească mandatul de arestare la domiciliu emis pe numele unui poliţist. Este vorba de un agent din cadrul IPJ Dolj.