Consiliul Local Municipal Drobeta Turnu Severin a aprobat programul „Primul ghiozdan“ pentru anul școlar 2018 – 2019, pentru copiii înscriși în clasa pregătitoare. Părinții micuților puteau să solicite participarea la acest program la unitățile de învățământ de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin până la 1 iulie.
„Până la 1 iulie au fost depuse 675 de solicitări din totalul de 700 de copii înscriși în clasa pregătitoare, ceea ce este o dovadă a faptului că acest program este unul de interes pentru comunitate. Urmează alocarea banilor și apoi licitația pentru achiziția rechizitelor, astfel încât pe data de 15 septembrie, când începe noul an școlar, cei 675 de copii în clasa pregătitoare să găsească pe băncuțe primul ghiozdan plin cu rechizitele necesare“, a precizat viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.