16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAnchetă DGASPC în cazul unui bărbat care și-a violat soacra

Anchetă DGASPC în cazul unui bărbat care și-a violat soacra

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost reținut luni, 25 iunie 2018, după ce cu o zi înainte își violase soacra, la domiciliul acesteia, din localitatea Traianu, județul Olt. Bărbatul, din Bucinișu s-ar fi deplasat la soacra sa, în localitatea Traianu, pentru a-și vizita cei doi copii minori, care ar fi rămas în grija soacrei după ce mama lor a luat calea străinătății. Ce s-a întâmplat urmează să stabilească anchetatorii, cert fiind faptul că femeia, în vârstă de 60 de ani, a sunat la poliție și a anunțat, după câteva ore, că a fost violată de ginerele său. Bărbatul a mai ispășit, de altfel, o pedeapsă cu închisoarea pentru viol, tot asupra unei persoane mai în vârstă, fiind eliberat cu câțiva ani în urmă.
„Am aflat și noi, dar nu din surse oficiale, că în locuință s-ar fi aflat și cei doi copii și am dispus o anchetă, pentru a se stabili dacă aceștia se află în situație de risc. În funcție de ce ne vor comunica primăria și poliția, vom lua măsurile care se impun“, a declarat directorul DGASPC Olt, Rădița Piroșca.
„În ziua de 26 iunie, Judecătoria Caracal a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pe o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din structura Inspectoratului de Poliție Județean Olt“, a transmis IPJ Olt prin intermediul unui comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS