Acasă Local Gorj Singura tabără de agrement pentru elevi şi-a deschis porţile

Singura tabără de agrement pentru elevi şi-a deschis porţile

-

Tabăra de agrement de la Săcelu, singura aflată în administrarea Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Gorj, şi-a deschis porţile. Un prim grup de copii a sosit în tabăra de lângă baza de tratament din staţiunea balneoclimaterică. Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Gorj, a declarat că în tabără sunt condiţii bune de cazare şi de masă, raportat la situaţia altor baze de agrement din ţară. Gradul de ocupare pe acest sezon va fi de 98%, a mai spus Horaţiu Gorun. „Faţă de situaţia din alte tabere din ţară, la noi este foarte bine din toate punctele de vedere. Avem camere dotate cu grupuri sanitare. Sunt şi camere în căsuţe. Un loc pentru servirea mesei, zone de agrement, teren de sport, cabinet medical. Vin elevi din întreaga ţară şi beneficiază de supraveghere de la personal de specialitate. Din ce rezervări avem acum va fi totul ocupat în acest sezon“, a declarat Horatiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Gorj.

Copii din toată ţara

În Tabăra de agrement de la Săcelu îşi vor petrece vacanţa grupuri de copii din Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, Bucureşti, Prahova, Sibiu. La Săcelu ajung şi grupuri din judeţele vecine Dolj şi Mehedinţi. Preţul este de 69 de lei pe zi, cazare şi masă. „La noi vin cei care nu au munte, dar nu numai. Avem judeţele partenere, care de ani de zile trimit grupuri de elevi la Săcelu. Este singura tabără pe care o avem în Gorj şi ne-am axat investiţiile pe această zonă, să fie condiţii cât mai bune, mai ales că este vorba de copii şi de sănătatea acestora. În Săcelu sunt şi cunoscutele bazine de tratament. Au mai multe variante de petrecere a vacanţei. Serviciile de cazare şi masă sunt de 69 de lei pe zi. Eu cred că este un preţ foarte bun, raportat la ce se întâmplă în ţară, raportat la calitatea serviciilor şi preţ. Îşi petrec șapte zile la Săcelu cu mai puțin de 500 de lei. Eu cred că este bine pentru copii. Am ţinut să avem un preţ cât mai bun şi probabil din acest motiv avem tot sezonul acoperit. Deja sunt judeţe care revin la noi pentru că le-a plăcut în anii trecuţi şi chiar părinţii copiilor au cerut, având în vedere zona şi preţul“, a mai precizat Horaţiu Gorun.

ȘTIRI VIDEO GdS

Arestaţi în SUA pentru infracţiuni informatice

Departamentul de Justiţie al SUA a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, arestarea mai multor cetăţeni români, implicaţi în infracţiuni cu carduri de credit.

Elevi craioveni, medaliați la competiția Romanian Master of Informatics

O nouă performanță la informatică a fost înregistrată la sfârșitul săptămânii trecute de trei dintre olimpicii Colegiului Național „Frații Buzești“ din Craiova la competiția internațională Romanian Master of Informatics. Craiovenii au reușit să fie pe podium, obținând două medalii de argint și o medalie de bronz.