Acasă Local Prinşi în flagrant făcând schimb valutar fără autorizaţie

Prinşi în flagrant făcând schimb valutar fără autorizaţie

-

Lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat, ieri, o razie în zona „Vacanţa“ din Slatina, unde au fost prinși în flagrant patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 și 63 de ani, care desfășurau activități de schimb valutar fără autorizație. Aceștia au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în vederea legitimării și luării măsurilor legale, ca urmare a nerespectării legislației în domeniu. Au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii privind protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicite. Ca măsură complementară, s-a dispus ridicarea, în vederea confiscării, a sumelor de bani tranzacționate în mod ilicit.

ȘTIRI VIDEO GdS

România U15 se duelează cu Cipru în ultimele jocuri ale anului

Naţionala României U15 va disputa în perioada 19-21 noiembrie două jocuri amicale în compania selecționatei Ciprului, la Centrul Național de Fotbal Buftea....

Șase transfugi intoxicaţi cu fum, găsiţi pe o navă în Portul Constanța

Șase transfugi au fost evacuați, duminică noapte, de pe o navă aflată în Portul Constanța, după ce s-au intoxicat cu fum. Incidentul s-a petrecut după ce aceştia au aprins o saltea dintr-o cabină.