Polițiștii mehedinţeni au fost sesizați, ieri, cu privire la faptul că, în seara zilei de 16 iunie, Ionică Popescu, de 43 de ani, din comuna Obârșia Cloșani, a plecat în mod voluntar de la o stână aflată pe raza aceleiași comune și nu a mai revenit acasă. Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime 1,75 m, greutate – 60 kg, păr brunet, scurt, ten închis.
La data dispariției, acesta purta bluză de culoare roșu-alb, pantaloni de culoare gri, iar în picioare purta cizme de cauciuc de culoare neagră.
Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării acestuia, fiind dat şi în urmărire la nivel național. Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea sa sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.