Acasă Local Mehedinţean dat dispărut de familie

Mehedinţean dat dispărut de familie

-

Polițiștii mehedinţeni au fost sesizați, ieri, cu privire la faptul că, în seara zilei de 16 iunie, Ionică Popescu, de 43 de ani, din comuna Obârșia Cloșani, a plecat în mod voluntar de la o stână aflată pe raza aceleiași comune și nu a mai revenit acasă. Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime 1,75 m, greutate – 60 kg, păr brunet, scurt, ten închis.
La data dispariției, acesta purta bluză de culoare roșu-alb, pantaloni de culoare gri, iar în picioare purta cizme de cauciuc de culoare neagră.
Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării acestuia, fiind dat şi în urmărire la nivel național. Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea sa sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum ne hrănim sănătos iarna

În sezonul rece, tindem să ne schimbăm obiceiurile alimentare şi să mâncăm alimente mai bogate în grăsimi. Este un lucru firesc, explică...

Horoscop

Berbec Este o zi în care latura financiară a vieţii cotidiene vă interesează cel mai mult. Veniturile din munca desfăşurată sunt fluctuante,...