Acasă Local Mamă şi fiu, agresaţi la un loc de joacă de un...

Mamă şi fiu, agresaţi la un loc de joacă de un părinte băut

-

Un copil de 7 ani, împreună cu mama lui, au fost bătuţi în incinta unui spaţiu de joacă din Râmnicu Vâlcea, de către un bărbat despre care martorii susţin că era beat.
Fapta s-a petrecut, marţi, în jurul orei 21.00, când a fost sesizată şi poliţia prin apel la 112, chiar de femeia agresată. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că în urma unui conflict spontan între doi copii în parc, tatăl unuia dintre ei a intervenit şi l-a lovit pe celălalt copil şi ulterior şi pe mama acestuia. Poliţiştii l-au sancţionat pe bărbatul de 32 de ani, cu amendă în valoare de 200 de lei, fiind întocmit şi dosar penal pentru lovire pe numele bărbatului. Cercetările vor continua sub coordonarea Parchetului.

ȘTIRI VIDEO GdS

România U15 se duelează cu Cipru în ultimele jocuri ale anului

Naţionala României U15 va disputa în perioada 19-21 noiembrie două jocuri amicale în compania selecționatei Ciprului, la Centrul Național de Fotbal Buftea....

Șase transfugi intoxicaţi cu fum, găsiţi pe o navă în Portul Constanța

Șase transfugi au fost evacuați, duminică noapte, de pe o navă aflată în Portul Constanța, după ce s-au intoxicat cu fum. Incidentul s-a petrecut după ce aceştia au aprins o saltea dintr-o cabină.