Acasă Local Gorj Un candidat din Craiova pentru şefia Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu

Un candidat din Craiova pentru şefia Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu

-

Până acum, un singur candidat şi-a depus dosarul pentru conducerea Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu. Este vorba de un cadru universitar de la Universitatea din Craiova, după cum a precizat Marcel Romanescu, edilul municipiului Târgu Jiu. Acesta este de părere că în varianta în care Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, condus de Mihai Prunariu, va trece în subordinea autorităţilor locale şi judeţene, ar fi de preferat ca noul Club Sportiv Municipal să nu mai funcţioneze. „Din câte am aflat de la colegii mei, un singur candidat şi-a depus dosarul pentru Clubul Sportiv Municipal. Este vorba de un cadru universitar de la Universitatea din Craiova. Nu am informaţii că ar mai fi şi alte intenţii de a se depune dosare de candidat. Rămâne să vedem care va fi situaţia până la urmă. Depinde şi ce decizii vor fi luate la nivel guvernamental“, a spus Marcel Romanescu.

CSM, sub semnul întrebării

Primarul din Târgu Jiu a mai spus că o decizie în legătură cu funcţionarea sau nu a Clubului Sportiv Municipal va fi luată împreună cu aleşii locali şi cei doi viceprimari ai oraşului. De mai mulţi ani se vorbeşte de descentralizarea unor activităţi şi instituţii. Se vorbea de trecerea unor direcţii sau cluburi sportive în subordinea autorităţilor locale sau judeţene. Una dintre variante ar fi trecerea Clubului Sportiv Pandurii, condus de Mihai Prunariu, în subordinea Primăriei Târgu Jiu sau a Consiliului Judeţean Gorj. La fel se vorbea şi în legătură cu inspectoratele şcolare sau direcţiile de tineret. „Este foarte clar că, dacă se va produce această descentralizare şi cluburile sportive vor trece de la Ministerul Sporturilor la autorităţile locale sau judeţene, va fi foarte bine ca toate eforturile să se concentreze în jurul unui singur club sportiv şi să fie susţinut Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, care este unul de tradiţie. Voi discuta la nivelul Consiliului Local şi cu viceprimarii, şi vom vedea care este cea mai bună soluţie“, a mai declarat Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.