Acasă Local Vâlcea: Accident cu cinci victime la Voineasa, printre care şi doi copii

Vâlcea: Accident cu cinci victime la Voineasa, printre care şi doi copii

-

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp pe DN7 A, pe raza comunei vâlcene Voineasa, anunţă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vâlcea. În accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau cinci persoane: un bărbat, două femei şi doi minori, o fată de 15 ani şi un băiat de 13 ani, toţi din oraşul Caracal, judeţul Olt.

Din primele constatări, se pare că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în pantă şi a pierdut controlul volanului, intrând cu maşina într-un parapet metalic. Persoanele din autoturism sunt conştiente şi nu ar avea răni grave. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD de la Brezoi şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Banda de mers Vidra – Voineasa este blocată în acest moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....