14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRestricţii de circulaţie rutieră în centrul Craiovei şi în parcarea Sălii Polivalente

Restricţii de circulaţie rutieră în centrul Craiovei şi în parcarea Sălii Polivalente

Primăria Municipiului Craiova anunţă, într-un comunicat, că în vederea desfăşurării evenimentelor „Mountain Bike-Pedala în Bănie” şi „Hard Enduro Craiova”, se va restricţiona circulaţia rutieră după cum urmează:

– începând cu data de 01.06.2018, ora 11.00, până în data de 03.06.2018, ora 20.00 se închide circulaţia rutieră în parcarea Sălii Polivalente.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată sau în parcările adiacente acestei zone obstrucţionează buna desfăşurare a evenimentelor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

În vederea desfăşurării crosului „Ziua Olimpică” în cadrul activităţilor prilejuite de Zilele Craiovei 2018, se va restricţiona circulaţia rutieră după cum urmează:

– în data de 02.06.2018, intervalul orar 08.00 – 13.00, se închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

– str. Popa Şapcă;

– str. A.I.Cuza, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş;

-str. Unirii, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I.Cuza;

-str. Theodor Aman;

-str. Teatrului.

– în data de 02.06.2018, intervalul orar 09.30-10.30, se închide circulaţia rutieră pe str. A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Arieş şi intersecţia cu strada Fraţii Goleşti, pe sensul de mers către Calea Bucureşti.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată sau în parcările adiacente acestei zone obstrucţionează buna desfăşurare a evenimentului, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite, mai spune Primăria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS