Acasă Local Dolj Magla, administratorul Termo, pe făraș?

Magla, administratorul Termo, pe făraș?

-

Primăria Craiova pregătește debarcarea administratorului de la SC Termo Craiova SRL, Dan Magla (foto). Viceprimarul Craiovei spune că la SC Termo Craiova SRL s-au întâmplat o serie de nereguli pe perioada cât Magla a ocupat funcția de administrator, din care cauză urmează să se facă schimbări la vârful societății. „La SC Termo sunt foarte multe probleme interne. Administratorul ocupă atât funcția de administrator, cât și pe cea de șef de coloană auto. I-am cerut un raport de activitate de la începutul anului și până în prezent, dar nu l-am primit nici până la această dată. Administratorul a luat de unul singur decizia să disponibilizeze un număr de angajați. Refuză să discute cu noi, mai mult chiar, ne aduce injurii. Ne sfidează. Mâine (azi – n.r.) voi decide ce este de făcut, dar sută la sută administratorul va fi înlocuit. Este vorba de un prost management și de necunoașterea legilor în domeniu. Nu mă pot pronunța la acest moment cine va ocupa mai departe această funcție“, a precizat, pentru GdS, viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan.
Dan Magla a ajuns la conducerea SC Termo Craiova SRL în anul în 2015, dată care a coincis și cu intrarea în insolvență a respectivei unității.
Întrebat despre ce nereguli este vorba și care sunt cauzele concrete ce au determinat municipalitatea să-l înlăture de la conducerea SC Termo Craiova SRL, Dan Magla a spus: „Nu am nici o problemă. Eu am fost transparent în ceea ce privește activitatea de administrator. Trebuie pus în balanță managementul directorilor anteriori mie și managementul din perioada cât eu am ocupat funcția de administrator. În privința disponibilizărilor, administratorul judiciar face așa ceva. Este un abuz în toată regula, dacă sunt acuzat că fac disponibilizări“, a spus Dan Magla.
Pentru demiterea administratorului de la SC Termo Craiova SRL, Consiliul Local Municipal are prerogativa de a-l revoca din mandat pe administrator, tot așa cum l-a numit prin hotărâre, decizie care este adoptată într-o ședința a CLM Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS