Acasă Local Dolj Calea Bucureşti, sufocată de asfaltarea la ore de vârf

Calea Bucureşti, sufocată de asfaltarea la ore de vârf

-

Calea Bucureşti din Craiova a devenit un chin pentru şoferii care o tranzitează, odată cu lucrările de asfaltare, pe segmentul de la Teatrul Naţional până la intersecţia cu bulevardul Carol I. Asfaltarea a început miercuri, iar de atunci întreaga zonă este foarte aglomerată. Joi, în jurul orei 10.30, traficul era infernal, iar şoferii claxonau fără încetare. Pe sensul de mers dinspre pasajul suprateran spre Universitate nu se lucra, dar, cu toate acestea, tot era aglomeraţie. Motivul? Banda dinspre trotuar era ocupată de utilajele staţionate, iar cei care intenţionau să vireze spre dreapta, spre pasajul subteran, se încadrau pe banda vecină. În aceste condiţii, şoferii prindeau semaforul de câteva ori până să treacă de intersecţia cu bulevardul Carol I. Pe celălalt sens, dinspre Universitate spre pasajul suprateran, începuseră lucrările, iar o bandă fusese blocată pentru a se turna asfalt. Însă, pe acel sens nu era foarte aglomerat traficul. Întreaga situaţie îi face pe şoferii craioveni să râdă cu un ochi, iar cu celălalt să plângă. Pe de o parte, faptul că vor circula în condiţii mai bune în zona centrală îi bucură, iar pe de altă parte, îi supără modul în care procedează firma care se ocupă de asfaltare. „E bine că se repară strada, însă mi se pare aberant că lucrările se fac în timpul zilei şi mai ales în orele de vârf. Oricum, această zonă este intens circulată la orice oră din zi. Cea mai bună soluţie era să se facă noaptea, dar probabil primăria nu s-a gândit la confortul şoferilor“, a spus un conducător auto care a prins semaforul de la Universitate de trei ori.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a atacat fiul cu o secure

Un bărbat de 47 de ani din Bistrița-Năsăud și-a agresat fiul cu o secure. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a ajuns la spital, iar tatăl riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile. În plus, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

Care sunt beneficiile chefirului în combaterea colesterolului

Conform unui studiu medical realizat în 2017, s-a observat o scădere „semnificativă” a nivelului colesterolului, în cazul unui grup-țintă de persoane care consumau câte patru porții de chefir pe zi, comparativ cu alt grup-țintă, de consumatori de lapte simplu, în aceeași cantitate. Persoanele care consumă regulat chefir au un nivel scăzut al colesterolului.