18.1 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Reparaţii cu mixtură asfaltică pe DN 66 în zona Mănăstirii Lainci

Reparaţii cu mixtură asfaltică pe DN 66 în zona Mănăstirii Lainci

-

Drumarii gorjeni au început lucrările de reparaţii pe DN 66, în Defileul Jiului. Şoseaua a fost afectată în urma ultimei ierni, cu toate că este vorba de un drum proaspăt reabilitat de către compania naţională de drumuri. De asemenea, traficul rutier în zona Mănăstirii Lainici este unul intens şi din acest motiv uzura covorului asfaltic este mai mare: „Sunt în execuţie aceste lucrări de reparaţii în Defileul Jiului. A fost nevoie în special în zona Lainici de reabilitarea carosabilului cu mixtură asfaltică şi se va continua cu aceste reparaţii şi în următoarele zile, acolo unde este necesar”, a spus Ion Tudor, şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.