16.4 C
Craiova
luni, 13 iulie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj De ce nu se „pupă“ asfaltul

De ce nu se „pupă“ asfaltul

Intersecția străzii Toporași cu strada Tufănele (FOTO: Claudiu Tudor)

După lungi așteptări, strada Toporași din Craiova, care începe de la semafoarele de la Billa și ține până la blocurile ANL, în Craiovița Nouă, a fost asfaltată. Lucrările păreau încheiate de la sfârșitul anului trecut, dar când ajungi la intersecția străzii Tufănele cu Toporași plonjezi cu mașina într-un șanț destul de adânc, o denivelare între covorul asfaltic nou și cel vechi. Covorul asfaltic așezat pe carosabil nu se „pupă“ la intersecția celor două străzi deoarece „constructorul a omis să lege, în zona SIF, covorul asfaltic nou de cel vechi. Trec zilnic pe această stradă și observ cum se chinuiesc cei cu mașini să treacă prin șanțul efectuat de constructor. Au trecut șase luni de când s-a asfaltat și probabil s-a făcut și recepția, iar denivelarea dintre cele două străzi se adâncește“, spune Leonard Turcitu, într-o sesizare trimisă pe adresa GdS.
Reprezentanții primăriei susțin că au cunoștință despre această stare de lucruri, în plus lucrarea cu pricina nu a fost recepționată. „Cunoaștem situația de pe strada Toporași. Într-adevăr, este un disconfort pentru autoturismele care circulă prin zonă, dar precizez că lucrările aici nu s-au finalizat. În câteva săptămâni, chiar până la sfârșitul lunii mai, constructorul – SC Delta ACM – va veni cu al doilea strat de asfalt, stratul de uzură. Atunci această denivelare de la intersecția străzii Toporași cu strada Tufănele dispare“, a precizat Marian Ghencioiu, șeful Serviciului Administrare și Întreținere Drumuri din cadrul Primăriei Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atmosferă de vis în Bănie. Fanii au cântat și...

Așa echipă, așa suporteri! După ce alb-albaștrii...

ȘTIRI GdS

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Alexandru Cicâldău: Am...

Alexandru Cicâldău, marcatorul de serviciu al Universității Craiova în ultima perioadă, se bucură foarte mult pentru victoria cu FCSB.

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Dan Nistor: Sper...

Mijlocașul Universității Craiova, Dan Nistor, a sărbătorit cu un gol în poarta FCSB-ului cel de-al 300-lea meci din Liga 1.

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Cristiano Bergodi: Avem...

Strategul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a fost încântat de victoria înregistrată în fața FCSB-ului, o echipă pe care o respectă foarte mult....

Universitatea Craiova – FCSB 2-1 | Bogdan Vintilă: Trebuie...

Antrenorul formației FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, consideră că echipa sa nu merita să piardă duminică seară, scor 1-2, în Bănie, în fața liderului Universitatea Craiova.

Horoscop

BerbecO zi cu distracții și voie bună. Sunteţi pus pe șotii, aveţi chef de aventuri, dar şi cu ceva iz de amor....

Bancul zilei

Un tânăr, la petrecerea de Anul Nou, se întoarce către prietenul lui și îi cere o țigară. Acesta îi spune: