Acasă Local Dolj Arestaţi preventiv pentru furt din rezervoare

Arestaţi preventiv pentru furt din rezervoare

-

Polițiștii doljeni au stabilit că cei doi suspecți au încercat să golească rezervorul unui tir parcat pe DN6, în comuna Cârcea

Judecătoria Craiova a dispus, sâmbătă, arestarea preventivă a doi tineri din comuna Fărcașele, Olt, acuzați că au încercat să fure motorină din rezervorul unui tir parcat în comuna doljeană Cârcea.
Cei doi suspecți, care erau însoțiți de un alt tânăr din Fărcașele, au fost prinși în flagrant de polițiștii doljeni în noaptea de joi spre vineri, în timp ce încercau să fure motorină. „Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale 4 Coşoveni au organizat o acţiune, urmărind prevenirea săvârşirii faptelor de furt pe raza de competenţă. În jurul orei 2.00, s-a reuşit prinderea în flagrant a trei persoane, cu vârste de 23, 22 respectiv 20 de ani, toţi din comuna Fărcașele, județul Olt, în timp ce încercau să sustragă combustibil (motorină) din rezervorul unui autocamion care se afla parcat în afara părții carosabile, pe DN6, în comuna Cârcea, județul Dolj“, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj.
În mașina cu care se deplasau cei trei tineri, un VW Passat, oamenii legii au găsit 12 bidoane din plastic, de capacități diferite, dar și un furtun folosit pentru scoaterea combustibilului din rezervoare.
După ce au fost prinși de oamenii legii, cei trei suspecți au fost duși la audieri, iar procurorul de caz a dispus reținerea a doi dintre ei. Este vorba de Aurel Tiță, de 23 de ani, și de Marius Modan, de 22 de ani. Sâmbătă, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, cei doi au fost duși la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, iar instanța de judecată a emis pe numele lor mandate pe o perioadă de 30 de zile.
„Cei doi au fost introduși în arestul IPJ Dolj, iar în ziua de 19 mai au fost prezentați Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă. În urma analizării materialului probatoriu administrat, instanța de judecată a emis mandate de arestare preventivă pe numele acestora pentru o perioadă de 30 zile“, au mai precizat polițiștii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

Preşedintele AJF Dolj, Horaţiu Stănescu, vine la „Repriza de Sud“

Preşedintele AJF Dolj, Horaţiu Stănescu, vine astăzi în studioul Radio Sud (97.4 FM). Conducătorul fotbalului judeţean este invitatul lui Alexandru Vîrtosu la...