Acasă Local Dolj Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în faţa trenului

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în faţa trenului

-

Paramedicii au scos trupul neînsufleţit de sub garnitură (FOTO: Claudiu Tudor)

Un bărbat, de 60 de ani, din Craiova, s-a aruncat, ieri-dimineaţă, în faţa trenului, iar impactul a fost mortal. Accidentul a avut loc în zona căii ferate dintre Consul şi Gara Craiova, în spatele blocurilor din zona fostei Regii de Tutun. „Aproape de intrarea în staţia CF Craiova, trenul de călători Regio 2080 Craiova-Filiaşi a accidentat mortal o persoană de sex bărbătesc. Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că a fost vorba despre o sinucidere. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă“, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Un echipaj SMURD a sosit la faţa locului imediat după ce a avut loc accidentul, însă pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Cristian Enache a murit pe loc din cauza impactului violent, având răni la cap şi talpa piciorului drept smulsă. Pentru a putea fi scos de sub roţi, trenul a fost deplasat în faţă pe o distanţă mică. La faţa locului s-au adunat câţiva oameni care locuiesc aproape de zona respectivă, însă nimeni nu îl cunoştea pe bărbatul mort. „Nu ştim cine este, dar auzirăm că se aruncă din tufişuri în faţa trenului“, a spus un bărbat care venise să vadă ce s-a întâmplat.
Iniţial, oamenii legii nu l-au putut identifica pe bărbat pentru că acesta nu avea documente asupra lui, dar, după câteva ore, în urma investigaţiilor, i-au găsit familia, care l-a recunoscut.
Din cauza accidentului, trenul a avut o întârziere de câteva zeci de minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce a declanşat greva de avertisment de la Cummins

Muncitorii au declanşat greva de avertisment, din cauză că nu s-au înţeles cu patronatul în privinţa introducerii în Contractul Colectiv de Muncă a unei obligaţii ca angajaţii să lucreze sâmbăta şi/sau duminica. Dacă nu se vor înţelege, Sindicatul spune că intenţionează declanşarea grevei generale.