Acasă Local Gorj 3 Sud Est, la Zilele Municipiului Târgu Jiu

3 Sud Est, la Zilele Municipiului Târgu Jiu

-

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu organizează, în perioada 19 – 27 mai, Zilele Municipiului Târgu Jiu 2018. Manifestările au ajuns la ediția cu numărul XVIII şi cuprind numeroase spectacole de muzică ușoară, populară și folk, acțiuni culturale și artistice, expoziții, lansări de cărți, târg al meșterilor populari din Oltenia, un festival internațional de literatură, Caravană Moto și Festivalul Național de Teatru Zilele „Elvira Godeanu“. Ediția din acest an a Zilelor Municipiului Târgu Jiu este dedicată Centenarului Marii Uniri de la 1918 și cuprinde numeroase activități menite să marcheze, așa cum se cuvine, importanța pe care a avut-o municipiul Târgu Jiu în luptele din Primul Război Mondial.
Mii de tineri vor participa și în acest an la Parada Liceelor și flash mob-ul din centrul orașului, artiști de renume vor da tonul distracției în concerte de muzică ușoară și populară organizate pe insulița de pe Jiu. Aleea Celebrităților se va îmbogăți cu noi stele, iar Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu va decerna un nou titlu de Cetățean de Onoare al municipiului Târgu Jiu. De asemenea, patronii spirituali ai municipiului Târgu Jiu, Sfinții Împărați Constantin și Elena, vor fi cinstiți într-o amplă procesiune religioasă, ce se va deplasa pe străzile orașului. Zilele Municipiului Târgu Jiu 2018 se vor încheia duminică, 27 mai, cu un concert susținut de trupele Noaptea Târziu, Fly Project și 3 Sud Est pe Insulița Jiului, iar spectacolul va fi urmat de un impresionant foc de artificii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă solicită ajutor material. De aici se pot isca foarte uşor controverse, discuţii aprinse şi chiar conflicte...