11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact mortal cu un stâlp din beton

Impact mortal cu un stâlp din beton

Un grav accident de circulație, în urma căruia trei persoane au decedat și alte două au fost transportate în stare gravă la spital s-a produs ieri după-amiază la intrare în localitatea Redea, dinspre Caracal.
Șoferul unui autoturism care avea însemne de taxi a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un stâlp din beton care susținea indicatorul cu numele localității. În urma impactului, toate cele cinci persoane din autoturism au rămas încarcerate.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Olt (patru) și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, cele cinci persoane fiind mai întâi descarcerate.
Un bărbat de 19 ani a fost resuscitat câteva zeci de minute, fără răspuns, la fel procedându-se în cazul unui bărbat de 43 de ani, tot fără răspuns. Un al treilea bărbat, în vârstă de 78 de ani, a fost, de asemenea, declarat decedat, fără a se iniția manevre de resuscitare. O femeie în vârstă de 49 de ani, politraumatizată, dar conștientă, a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Caracal, în timp ce un băiat de 12 ani, și el cu multiple traumatisme, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Toate cele cinci victime erau domiciliate în localitatea Redea, județul Olt.
Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul, dacă persoanele erau clienți ai serviciului de taxi, dacă șoferul era în timpul serviciului etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS