Acasă Local Prostituate amendate de jandarmii olteni

Prostituate amendate de jandarmii olteni

-

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au acţionat pe raza judeţului pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi au aplicat joi cinci sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.350 de lei la cinci persoane de sex feminin, pentru atragerea de persoane de sex opus în vederea întreținerii de raporturi sexuale cu scopul obținerii de foloase materiale. Potrivit prevederilor legale, aceste fapte sunt sancționate cu amendă de la 500 de lei la 1.500 de lei. Sancțiunile contravenționale au fost aplicate în zona străzii Piteşti din municipiul Slatina.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.